Karate for Alle!

Etne Kyokushin Karate Klubb har fått tilskudd fra Buf-dir for å hjelpe til at alle kan være med på karate!

Klubben har ca. 70 medlemmer i alle aldre, deriblant minst 20 barn i barneskolealder. Klubben har ved flereanledninger vært redningen for barn som ikke finner sin plass i lagidrett eller andre aktiviteter. Karate er en treningsform der det legges vekt på å jobbe med seg selv, der alle trener sammen selv om de har ulik kompetanse og alder. Det er en god blanding av omsorg og disiplin i treningslokalet, dojoen.

Alle som har trent en kort tid blir oppfordret til å trene i karatedrakt. Likeverd er et viktig prinsipp, og dette kommer blant annet til uttrykk i at alle har samme type drakter på seg. Det er også krav til en del sikkerhetsutstyr, særlig for barna. Selv om karate er en relativt rimelig sport å drive, koster det en del å betale kontingent og leirdeltagelser.

Det er viktig for Etne Kyokushin Karate Klubb at det ikkje er penger som skal hindre at man kan delta på alt det kjekke karaten kan tilby!

Vi tilbyr derfor at alle barn, og deres foreldre kan leie drakt og sikkerhetsutstyr i klubben, og slippe å kjøpe det sjølv!

Det koster 100 kr per år å leie drakt, og 100 kr per år å leie sikkerhetsutstyr. Da får du en drakt som passer, og vokser man ut av den så får man en ny som passer betre. Sikkerhetsutstyret, som er hansker, hjelm og leggbeskyttere kommer i en egen pose og skal oppbevares i dojoen.

Og hvis det er sånn at det er vanskelig økonomisk i familien for tida, så tilbyr vi også redusert pris på kontingent, leirer og stevner hvis det er vanskelig økonomisk for tiden. Da kan du svare helt kort på dette skjema. Det går til kontaktpersonen vår, som heter Mali Hjemdal (mob: 45 66 16 75). Alle henvendelser blir behandlet diskret.  

Comments are closed.